Nye bilder tilgjengelig på Sukker!

Nye bilder til salgs hos Sukker

Nå selger jeg tre nye bilder på Sukker i Trondheim!

Nytt år, nye fotos. Nå selger jeg tre nye bilder på Sukker i Trondheim.

Siden Sukker og jeg startet samarbeidet vårt i midten av 2016 har disse bildene vært tilgjengelig i butikk. Nå har jeg nylig trykt opp tre nye motiver som allerede er i salg i butikken deres på Bakklandet i Trondheim.

Nedenfor kan du se de tre nye bildene. Oppløsningen på print er mye bedre enn den er her, bare så det er sagt.

Er du ikke i Trondheim? Frykt ikke: jeg har salg i nettsjappa fram til 25. januar!

Per dags dato er disse bildene kun å få tak i hos Sukker. Alle er trykt opp i et begrenset antall på 25 prints. Kvaliteten på trykket er helt fantastisk, og det er vilt gøy å se sine egne bilder trykt på såpass nydelig kunstpapir. 300-grams syrefritt bomullspapir, for de som har greie på sånt. Så klart både signert og nummerert av yours truly!

Jeg er selvfølgelig ikke helt objektiv når jeg omtaler mine egne prints, så du får stikke innom og se de med dine egne øyne for førstehåndserfaring. WINK, WINK.

Rykende ferske fotos:

«Watchmen», 21x30 cm«Watchmen», 21×30 cm, opplag på 25 prints.

«Innhul», 30x40 cm«Innhul», 30×40 cm, opplag på 25 prints

«Walk a thin line», 30x30 cm«Walk a thin line», 30×30 cm, opplag på 25 prints

Nå har jo denne hjemmesiden kanskje i større grad blitt en salgskanal for prints enn jeg først hadde forespeilet meg, men det er ikke som om jeg har så mye annet å komme med, akkurat. Når det er sagt håper jeg jo at folk KOSER seg MAKS med å se på bildene. Det til tross for at du kanskje ikke orker å kutte ut BSU-kontoen for å handle.

På den annen side, hvis jeg skal kjøre salgskanal-løpet fullt ut, så har jeg jo faktisk salg på brorparten av printene jeg selger i nettbutikken min om dagen, så det er fint lite å rynke på nesen av dersom du fremdeles skal klare å sette av en liten cut til BSU. Når du får boliglån kommer banken din til å råde deg om å la BSU-kontoen stå uansett, så det er ikke så farlig uansett hvordan du snur og vender på det.

Husk for all del å trykk liker på Facebook-siden min, a!

Minner om at jeg har et kommentarfelt, så:

Hva synes du om bildene?


Posted

in

by

Tags: